Doprava zdarma Doprava zdarma při
nákupu nad 1.500, - Kč

Kontakt 731 565 876
e-shop@cobbyspet.cz

Pickup points Výdejní místa

Ikona doprava zadarmo Doprava zdarma při
nákupu nad 1.500, - Kč

Ikona kontakt Tel: 731 565 876
Email: e-shop@cobbyspet.cz

Novinka
CÉDÉ Vaječná drobenka pro okrasné ptactvo 120g
0225397-1

CÉDÉ Vaječná drobenka pro okrasné ptactvo 120g

Zboží skladem

Můžete ho mít doručen již 24.12.2024

Náš kód: 90225397

Minimální odběr: 1 ks

Počet kusů v kartonu: 5

 

Cena za 1ks:
169,00 Kč

Cena za m.j.:
1408,33 Kč

Popis

Suchá vaječná směs, která je vyrobena z vysoce kvalitních vajec a obilovin. Je bohatá na bílkoviny, vitamíny a minerály, které jsou nezbytné pro zdravý růst a vývoj vašich ptáků. Obzvlášť během náročných období jako je rozmnožování či přeperování. Vaše ptáky si zamilují její lahodnou chuť!
Tato výživná pochoutka je ideální pro:
-Zvýšení chuti k jídlu
-Posílení imunity
-Podporu růstu a vývoje
-Zlepšení zbarvení peří
Složení: Vejce a výrobky z vajec (64% vejce), obiloviny.
Analytické složky: hrubý protein 14,0%, hrubý tuk 7,5%, hrubá vláknina 1,3%, hrubý popel 1,3%.
Návod na přípravu: Tuto vaječnou směs stačí před podáváním navlhčit několika kapkami vody. Můžete přidat med nebo naklíčená semena pro ještě větší nutriční hodnotu.
Krmná dávka nesmí přesáhnout 10% denního krmiva.
Skladování: skladujte na tmavém, suchém a chladném místě.
Unikátní proces pečení
CéDé vyniká zpracováním slepičích vajec na výživný a chutný vaječný koláč, který je základem všech vaječných krmiv CéDé. Celý proces přípravy, od lehkého těsta až po pečení, sušení a rozdrobení na jedinečnou CéDé vaječnou drť, se provádí v pekárně CéDé. Know-how pekařů zajišťuje konstantní kvalitu tohoto velmi speciálního vaječného koláče.
1. Dávkování: Po oloupání a smíchání slepičích vajec na homogenní produkt se skladují v chladicích nádržích k dalšímu zpracování v míchačce.
2. Míchání: Vejce se smíchají s dalšími přírodními složkami pro lehké a nadýchané těsto na koláč.
3. Rozválení: Těsto na koláč se rovnoměrně dávkuje na dopravníkový pás kamen.
4. Pečení: Těsto se v troubě zahřívá na 210 °C a poté se dopéká při 180 °C. Teplota v troubě se počítačem neustále upravuje, aby mikrobiologická kvalita vaječného koláče splňovala nejvyšší standardy.
5. Sušení: Vaječný koláč se poté suší, aby si zachoval kvalitu po celou dobu skladování.
6. Krájení: Vaječný koláč se rozdrobí na zobatelnou vaječnou drť pro ptáky. Nejdůležitější složka všech vaječných krmiv CéDé je nyní připravena ke smíchání s dalšími složkami pro výrobu vaječného krmiva CéDé přizpůsobeného potřebám vašich ptáků.

Druh ptactva: malý
Hmotnost: 0,12 kg
 
 

   Nejprodávanější