Popis
Všestranné vlhké vaječné krmivo, které je "připraveno k použití" pro milovníky ptáků, kteří hledají pohodlí.
CéDé vajíčkové krmivo je více než jen krmivo. Naše speciální směs na bázi vajíčkového dortu je vyvinuta tak, aby pokryla veškeré výživové potřeby vašich okrasných ptáků. Obzvlášť během náročných období jako je rozmnožování či přeperování.
Složení: Pekařské výrobky, vedlejší výrobky rostlinného původu, obiloviny, oleje a tuky, vejce a výrobky z vajec (25,4 % vajec*), různé cukry, rostlinné bílkovinné extrakty, minerální látky, semena. *Rehydratovaný.
Analytické složky: hrubý protein 16%, hrubý tuk 12%, hrubá vláknina 3%, hrubý popel 4,5%, vlhkost 12%, vápník 0,9%, fosfor 0,4%, sodík 0,3%
Krmné doplňkové látky/ kg: Výživové doplňkové látky: 3a672a Vitamin A 22,128 I.E., 3a671 Vitamin D3 2,323 I.E., 3a700i Vitamin E 64 mg, 3a711 Vitamin K3 2,6 mg, 3a821 Vitamin B1 21mg, 3a825ii Vitamin B2 53mg, 3a314 Niacin 115 mg, 3a315 Niacinamid 1,3 mg, 3a831 Vitamin B6 2,1 mg, 3a835 Vitamin B12 0,12 mg, 3a880 Biotin 0,38 mg, 3a300 Vitamin C 6,3mg, 3a841 Calcium-Pantotheanat 75 mg, 3a890 Cholinchlorid 210 mg, 3a316 Kyselina listová 9 mg, 3b503 Mangan 80 mg, 3b605 Zinek 58 mg, 3b405 Měď 5 mg, 3b203 Jód 1,2 mg, 3c301 DL-metionín 257mg, 3c322 L-lyzín 965 mg. Obsahuje ES povolené antioxidanty a konzervační látky.
Tato výživná pochoutka je ideální pro:
-Zvýšení chuti k jídlu
-Posílení imunity
-Podporu růstu a vývoje
-Zlepšení zbarvení peří
Návod na přípravu: toto doplňkové krmivo je připraveno k použití.
Dávkování:
-Období odpočinku: 2 až 3krát týdně, maximálně 25% denní dávky
-Chovné období: podává se denně (je-li možnost 2-3x denně). Od chvíle kdy mohou ptáci jíst samostatně 1x denně maximálně 25% denní dávky
-Období přeperování: 1x denně, maximálně 25% denní dávky
Skladování: skladujte na tmavém, suchém a chladném místě.
Unikátní proces pečení
CéDé vyniká zpracováním slepičích vajec na výživný a chutný vaječný koláč, který je základem všech vaječných krmiv CéDé. Celý proces přípravy, od lehkého těsta až po pečení, sušení a rozdrobení na jedinečnou CéDé vaječnou drť, se provádí v pekárně CéDé. Know-how pekařů zajišťuje konstantní kvalitu tohoto velmi speciálního vaječného koláče.
1. Dávkování: Po oloupání a smíchání slepičích vajec na homogenní produkt se skladují v chladicích nádržích k dalšímu zpracování v míchačce.
2. Míchání: Vejce se smíchají s dalšími přírodními složkami pro lehké a nadýchané těsto na koláč.
3. Rozválení: Těsto na koláč se rovnoměrně dávkuje na dopravníkový pás pece.
4. Pečení: Těsto se v troubě zahřívá na 210 °C a poté se dopéká při 180 °C. Teplota v troubě se počítačem neustále upravuje, aby mikrobiologická kvalita vaječného koláče splňovala nejvyšší standardy.
5. Sušení: Vaječný koláč se poté suší, aby si zachoval kvalitu po celou dobu skladování.
6. Krájení: Vaječný koláč se rozdrobí na zobatelnou vaječnou drť pro ptáky. Nejdůležitější složka všech vaječných krmiv CéDé je nyní připravena ke smíchání s dalšími složkami pro výrobu vaječného krmiva CéDé přizpůsobeného potřebám vašich ptáků.