Popis
Všestranné vlhké vaječné krmivo s tropickým ovocem, které je "připraveno k použití" pro milovníky ptáků, kteří hledají pohodlí.
CéDé vajíčkové krmivo je více než jen krmivo. Naše speciální směs na bázi vajíčkového dortu je vyvinuta tak, aby pokryla veškeré výživové potřeby vašich okrasných ptáků. Obzvlášť během náročných období jako je rozmnožování či přeperování.
Složení: obiloviny, pekárenské výrobky, vedlejší výrobky rostlinného původu (0,0025 % inulin z kořene čekanky), různé cukry, oleje a tuky, semena, ovoce (5,6 % mango*, 4,7 % papája*), vejce a výrobky z vajec (11,3 % vejce). *), minerály, zelenina, droždí. *Rehydratovaný.
Analytické složky: hrubý protein 13,1%, hrubý tuk 10,6%, hrubá vláknina 2,2%, hrubý popel 2,3%, vápník 0,2%, fosfor 0,2%, sodík 0,2%
Krmné doplňkové látky/ kg: Výživové doplňkové látky: 3a672a Vitamín A 18,999 I.E., 3a671 Vitamín D3 1,900 I.E., 3a700i Vitamín E 177 mg, 3a300 Vitamín C 187,5, 3b103 Železo 22,5mg, 3b202 Jód 0,3 mg, 3b502 Mangán 9 mg, 3b603 Zinok 22,5 mg, 3b405 Meď 4,5 mg, 3b801 Selén 0,06mg, 3b202 Jód 0,3 mg, 3b502 Mangan 9 mg, 3b603 Zinek 22,5 mg, 3b405 Měď 4,5 mg, 3b801 Selen 0,06mg. Obsahuje ES povolené antioxidanty a konzervační látky.
Tato výživná pochoutka je ideální pro:
-Zvýšení chuti k jídlu
-Posílení imunity
-Podporu růstu a vývoje
-Zlepšení zbarvení peří
Návod na přípravu: toto doplňkové krmivo je připraveno k použití.
Dávkování: 1x denně, maximálně 20% denní dávky
Skladování: skladujte na tmavém, suchém a chladném místě.
Unikátní proces pečení
CéDé vyniká zpracováním slepičích vajec na výživný a chutný vaječný koláč, který je základem všech vaječných krmiv CéDé. Celý proces přípravy, od lehkého těsta až po pečení, sušení a rozdrobení na jedinečnou CéDé vaječnou drť, se provádí v pekárně CéDé. Know-how pekařů zajišťuje konstantní kvalitu tohoto velmi speciálního vaječného koláče.
1. Dávkování: Po oloupání a smíchání slepičích vajec na homogenní produkt se skladují v chladicích nádržích k dalšímu zpracování v míchačce.
2. Míchání: Vejce se smíchají s dalšími přírodními složkami pro lehké a nadýchané těsto na koláč.
3. Rozválení: Těsto na koláč se rovnoměrně dávkuje na dopravníkový pás kamen.
4. Pečení: Těsto se v troubě zahřívá na 210 °C a poté se dopéká při 180 °C. Teplota v troubě se počítačem neustále upravuje, aby mikrobiologická kvalita vaječného koláče splňovala nejvyšší standardy.
5. Sušení: Vaječný koláč se poté suší, aby si zachoval kvalitu po celou dobu skladování.
6. Krájení: Vaječný koláč se rozdrobí na zobatelnou vaječnou drť pro ptáky. Nejdůležitější složka všech vaječných krmiv CéDé je nyní připravena ke smíchání s dalšími složkami pro výrobu vaječného krmiva CéDé přizpůsobeného potřebám vašich ptáků.